За сградата

Жилищна сграда Саут Резиденс – лукс и комфорт на достъпна цена!

 

Район Южен е един от най-бързо развиващите се квартали в град Пловдив. Той е изключително желан и търсен поради наличието на множество паркове, големи хранителни вериги и бърза връзка, както с центъра на града, така и с околовръстния път и Южната индустриална зона. В квартала непрекъснато се изграждат нови пешеходни и велоалеи, детски паркове и обществени паркинги.  

 

Саут Резиденс е разположена в най-спокойната част на квартал Южен в близост до бул. Александър СтамболийскиДо комплекса има училищe, детскa градинa, поликлиника и медицински център, магазини на Билла, Триумф, Кауфланд и Лидъл, ресторанти, пазар, аптеки и др. Пред Саут Резиденс има спирка на градския транспорт.

 

В Саут Резиденс по проект е предвидено изграждането на затворен частен парк само за живущите в сградата с пейки и озеленяване

 

Пред Саут Резиденс има спирка на градския транспорт.

Визията на сградата е уникално съчетание между цветове, материали и декоративни елементи. Използваните материали са с високо качество от доказани производители. За повече информация относно визията на Саут Резиденс може да видите вече построения с Акт 16 жилищен комплекс Тракия Резиденс в ж.к Тракия, с адрес: бул.Цар Симеон 35. www.trakiaresidence.com

 

Сградата разполага с 44 апартамента и 48 паркоместа и гаражи, с което е осигурено паркирането на 110%.

 

В Саут Резиденс има предвидени за продажба 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти, паркоместа, подземни и надземни гаражи. Вътрешният двор ще бъде изцяло завършен с осветление, пейки и озеленяване.